Verzenden & retourneren

Verzenden

Heb je een bestelling gedaan bij Hello You, bedankt hiervoor. Wij zullen jouw order zo snel mogelijk in behandeling nemen, hiervan krijg je een mailtje. 

Bestellingen boven de €75,- verzenden wij binnen Nederland gratis met PostNL. Alle bestelling die op Ameland bezorgt kunnen worden, verzenden wij gratis. 

Verzenden naar België, Duitsland en Luxemburg rekenen wij €12,95 voor en gratis bij een besteding vanaf €150,-.

Levertijden

Wij leveren onze pakketjes iedere maandag t/m vrijdag aan bij ons PostNL punt. Wij streven ernaar om alle bestellingen die voor 11.00uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog op de post te doen. Omdat wij leveren vanaf Ameland, zijn de levertijden indicatief en kunnen wij deze helaas nooit garanderen. Bij vragen over leveringen, neem gerust contact met ons op.

Retourneren

Bevalt of past het artikel niet? Dan kun je het artikel binnen 14 dagen in de verzendverpakking met het retourformulier terug sturen, de kosten voor retour zenden zijn voor de consument zelf. Artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen, goed verpakt en met de originele labels terug gezonden worden. (Onder beschadiging verstaan wij ook rook- en etensluchten.) Wanneer wij het product goed retour hebben mogen ontvangen, wordt binnen 7 werkdagen het verschuldigde bedrag teruggestort op de rekening.

De retouren kun je zenden aan:

Hello You
Willibrordusstraat 2
9164 KV, Buren Ameland

Hello You is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging aan een product wat je naar ons retourneert.